Raluca Filip Colgiu a plecat la ceruri. Tânăra care avea doar 36 de ani a închis ochii pentru totdeauna, sâmbătă dimineață, după un an de luptă cu o boală care nu a ținut cont de tinerețea și frumusețea ei, de inteligența, sensibilitatea și bunătatea ei, de faptul că Raluca avea o fetiță care acum va crește fără mamă, de faptul că era înconjurată de atâția oameni care o iubeau.

Raluca s-a prăpădit sâmbătă, lăsând un gol imens în sufletul părinților, care nu o aveau decât pe ea, în sufletul soțului ei, al rudelor și al prietenilor care au înconjurat-o mereu.

Tânăra a murit la spitalul Fundeni, acolo unde era internată de mai multă vreme. Toată lumea a crezut în șansele sale de recuperare, toată lumea s-a rugat la Dumnezeu ca Raluca să treacă cu bine peste cumpăna vieții sale și să revină acasă, la fetița ei de 3 ani și la soț. Din păcate, boala s-a dovedit nemiloasă și galopantă.

Un Buzău întreg s-a mobilizat pentru Raluca. Oamenii au donat sânge atunci când ea a avut nevoie, cu speranța în suflet că  se va vindeca și că va duce cu bine, până la capăt, lupta cu leucemia. Din nefericire, totul s-a sfârșit, sâmbătă 18 iunie, când Raluca A PLECAT.

Somn lin, Raluca ! De acolo, de sus, să veghezi asupra familiei tale!

 

 

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.