Peste 250 de buzoieni au venit, marți seară, să îl vadă pe Regele naiului, Gheorghe Zamfir, într-un concert de zile mari alături de taraful său, eveniment susținut la clubul No Limit din Buzău. Concertul a debutat puțin după ora 20.00 cu Gheorghe Zamfir într-o formă de zile mari, în ciuda celor 74 de ani împliniți la începutul lunii aprilie, coordonându-și exemplar instrumentiștii și dovedind încă odată, dacă mai era nevoie, geniul artistic care a cucerit o lume întreagăa. Concertul s-a desfășurat pe durata a peste un ceas iar publicul spectator a sorbit fiecare melodie fără a se ridica de pe scaune, ba chiar acompaniindu-l pe artist cu aplauze la unele piese mai cunoscute.

Gheorghe Zamfir a primit un buchet de flori având în vedere că peste doar doar câteva ore urma să își aniverseze onomastica și o sală arhiplină i-a cântat ”La Mulți Ani” acompaniată de taraful alături de care a concertat.
La final, organizatorul concertului i-a cerut lui Gheorghe Zamfir să promită că peste 30 de ani, de Sfântul Gheorghe, va reveni să concerteze la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.