Robinet Calorifer Regia Autonomă Municipală a început să livreze agent termic de la începutul lunii octombrie cu trei săptămâni mai devreme decât anul trecut. Chiar dacă până acum proprietarii de apartamente nu se înghesuie să solicite agent termic, regia livrează deja căldură pentru mai multe școli, creșe și grădinițe din oraș. Temperaturile înregistrate în ultimele nopți au avut valori sun 10 grade Celsius și, conform legii, furnizorul de energie termică poate și este pregătită începe livrarea agentului termic pentru populație.
„Regia Autonomă Municipală este pregătită să înceapă livrarea energiei termică către apartamentele racordate la sistemul centralizat de încălzire. Livrăm deja căldură către mai multe școli și grădinițe, și așteptăm solicitări din partea asociațiilor de proprietari”, a declarat directorul RAM Buzău, Constantin Tacea.
Și chiar dacă răcirea accentuată a vremii a dus și la temperaturi ceva mai scăzute în locuințe, proprietarii de apartamente preferă să îmbrace o haină în plus decât să solicite căldură de la Regia Autonomă Municipală. Motivul este acela că ajutoarele de încălzire se pot acorda către populație abia de la 1 noiembrie iar luna octombrie ar trebui suportată, integral, de către locatarii recordați la sistemul centralizat de încălzire.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.