Gloria Buzau a încheiat la egalitate 2-2 meciul disputat, astăzi, pe teren propriu cu Concordia Chiajna contând pentru etapa a XXI –a din campionatul Ligii secunde. Gazdele au deschis scorul cu un minut înainte de finalul primei reprize când Berceanu a fructificat cu o lovitură de cap din șase metri centrarea din lovitură liberă a lui Semeghin. După revenirea de la vestiare, în minutul 55 echipa buzoiană și-a mărit avantajul grație golului marcat de C. Pușcă mingea șutată de acesta din interiorul careului ricoșând din bară în poartă. Oaspeții au redus din handicap șase minute mai tirziu dupa ce Bălțoi a finalizat un contraatac profitând și de greseala lui  Semeghin. În minutul 69 Concordia Chiajna a izbutit să egaleze prin autogolul lui C. Pușcă jucatorul Gloriei deviind mingea în poarta la sutul lui Bălțoi. Tabela de marcaj a ramas blocată la 2-2 și astfel echipa din Câng a devenit campioana remizelor nouă dintre meciurile disputate până acum încheindu-se nedecis.

La final, antrenorul Gloriei, Mihai Ciobanu a ținut sa precizeze că echipa sa încă nu ascăpat de retrogradare și a catalogat rezultatul obținut astăzi drept unul echitabil. Ciobanu e de părere că jucătorii săi au avut ceva șanse la înscrierea celor două goluri și s-a arătat dezamăgit de prestația lui Semeghin pe care, de altfel. l-a și înlocuit.

,,Ma bucur că baieții au reușit un joc combinativ în multe situații ceea ce face pe plac publicului. Din nefericire am primit foarte ușor primul gol de pe partea stînga unde Semeghin a fost depășit de multe ori de adversar. Oricum am luat un punct și putem fi considerată echipa egalurilor în această serie. Încă  ne mai temem de retrogradare și chiar am discutat cu jucătorii după meci despre asta. Mai avem două etape până la Paște și aș vrea să scăpam de gândurile retrogradării. Două victorii cu Steaua 2 și Delta Tulcea ne-ar mai liniști însă trebuie să muncim mult pentru ele”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.

Și  tehnicianul Concordiei Chiajna, Costel Orac s-a arătat mulțumit de rezultat dar nu sș de prestația elevilor săi din prima repriză.

,,Din fericire, astăzi, am reușit să întoarcem rezultatul lucru care nu ni se întâmplă prea des. În prima repriză băietii mei au jucat cu motoarele neturate ca și cum indiferent de ce se întâmplă trebuie să câștige fără să muncească. Cred că elevii mei trebuie puțin biciuți pentru ca,  din păcate,  cum obțin niște rezultate mai bune și mai ales daca le mai  intră și ceva bani în buzunare sunt multumiți și cred că nu mai este nevoie să muncească”, a precizat Orac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.