Anchetatorii au descifrat mesajul lăsat pe biletul de adio găsit asupra austriacului Rudolf Heinz care s-a sinucis, luni, spânzurându-se de podul de la Mărăcineni. „Renunț la viață de dragul ei” ar fi scris bărbatul în ultimul bilet înainte de a se arunca de pe pod cu o funie de gât.

Cetățeanul austriac găsit luni după amiază spânzurat de podul de la Mărăcineni se pare că s-ar fi sinucis din dragoste. El o cunoscuse pe buzoianca care i-a devenit soție în urmă cu doi ani pe când aceasta lucra în Austria iar în vară aveau programată cununia religioasă și nunta la Viena.

Rudolf mai fusese căsătorit și însă fosta sa soție a fost răpusă de cancer ceea ce îl determina să fie foarte atent la stilul de viață al Geaninei, actuala soție căreia îi cumpărase o casă la Potoceni.

Potrivit apropiaților cei doi s-ar fi certat duminică seară după ce Rudolf ar fi văzut-o pe Geanina trăgând dintr-o țigară deși aceasta i-ar fi promis că se va lăsa de fumat. Bărbatul a plecat de acasă și a înnoptat la un hotel din oraș  iar a doua zi a vorbit cu cea care îi devenise soție spunându-i că se va sinucide.

Mesajul  nu a fost tratat cu foarte mare seriozitate de tânăra buzoiancă aceasta crezând că soțul spune așa doar pentru a o determina să renunțe la fumat însă după câteva ore avea să primească teribila veste cum că soțul său și-a încheiat socotelile cu viața.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.