Maria Buleandra  zapada

Duminică după amiază, conducerea Prefecturii Buzău s-a deplasat în județ pentru a vedea cum au acționat autoritățile locale și drumarii pentru înlăturarea efectelor ninsorii din ultima perioadă. Astfel, reprezentanții Guvernului în teritoriu, prefectul Maria Buleandra și subprefectul Vasile Alecu s-au deplasat în comuna C.A Rosetti pentru a constata cum s-a făcut deszăpezirea în satele Bălteni, Lunca și Vizireni.
Cum lucrurile nu erau întocmai cum ar fi trebuit să fie, cei doi au dispus trimiterea în satele Bălteni şi Lunca a câte 15 militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu’’al judeţului Buzău, în fiecare dintre localităţile menţionate, pentru ca toate problemele existente la acest moment să fie rezolvate în cel mai scurt timp, iar viaţa cetăţenilor să revină la normal .
Institutia prefectului in teritoriu
“Priorităţile imediate(redeschiderea căilor de acces, acordarea de asistenţă medicală, asigurarea aprovizionării cu bunuri de strictă necesitate) au fost rezolvate. Nu putem spune, totuşi, că misiunea noastră se opreşte aici. Judeţul Buzău a fost lovit puternic de fenomenele meteorologice de săptămâna trecută şi va mai trece o vreme până când viaţa îşi va putea relua cursul firesc în fiecare dintre localităţile afectate. Important este că am depăşit etapa cea mai grea, că nu mai sunt localităţi sau oameni izolaţi. De aici încolo ne concentrăm eforturile spre a aduce la normalitate situaţia din fiecare comunitate” a declarat proaspăt numitul prefect al județului, Maria Buleandră.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.