Reprezentanții PNL laudă acțiunile primarului Constantin Toma prin care dorește să schimbe conducerea Companiei de Apă Buzău.
Într-o conferința de presă desfășurată joi la sediul PNL, atât prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu cât și trezorierul partidului, Antonel Tănase, ambii candidați din partea PNL Buzău la alegerile parlamentare din acest an au lăudat acțiunile primarului social-democrat Constantin Toma întreprinse în vederea schimbării conducerii Companiei de Apă.
„Ati vazut ca există o atitudine conservatoare de a păstra ceea ce se întâmplă cu prețul apei chiar dacă apa este cea mai scumpă și de cea mai proastă calitate la Buzău. Consiliul Județean încearcă menținerea acestei situații. Primăria are o atitudine corectă și ceea ce a semnalat PNL în ultimii ani, în sfârșit primarul a dat dreptate demersurilor noastre și vrea ca apa de proastă calitate și cea meteorică să fie plătită la un preț corect. PNL susține demersul Primăriei și vrea ca apa să fie plătită la un preț corect calculat”, a declarat candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Antonel Tănase.
La rândul său, prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat că îi place că un membru PSD a luat taurul de coarne si vrea schimbarea conducerii Companiei de Apă.
„Mie îmi place că un membru PSD, primarul Toma, a prins taurul de coarne dar mă mir că exact colegii săi pesediștii îl pun la zid și vor să îl împuște pentru treaba asta. PSD se desolidarizează de primarul său să apere o administrație a unei companii care s-a dovedit a fi cea mai proastă din țară . Suntem într-o situație halucinantă . PSD se desolidarizează de un primar ales ca să fie alături de un director numit. PNL rămâne consecvent cu acțiunile de până acum, ne bucurăm că și primarul Toma este de aceeași părere cu noi și vom avea o acțiune comună în ceea ce privește Compania de Apă Buzău”, a declarat Teodor Atanasiu.

1 COMENTARIU

  1. Oare cât de prost poți fi să vii în căutarea unui scaun călduț de parlamentar și să susții poziția unui primar falimentar, dator vandut, cu grave probleme cu ANI si care în general a dovedit o capacitate limitată de a înțelege legile în primul rând. Oare ce mai face Cezar Preda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.