restrictii de circulatie

Circulația rutieră pe podul de la Mărăcineni pe sensul de intrare în municipiul Buzău dinspre Râmnicu Sărat va fi oprită începând de marți și până la finalul acestei săptămâni. Oprirea se datorează unor lucrări de întreținere la podul ce asigură traversarea râului Buzău iar circulația se va desfășura pe sensul de mers Buzău-Râmnicu Sărat pe câte o bandă de circulație pentru toate vehiculele ce tranzitează zona indiferent de direcția de deplasare
De asemenea, începând de luni și până în ziua de 17 noiembrie pe DN2 E85, de la ieşirea din municipiul Rm. Sărat până la limita cu judeţul Vrancea (între km 148 şi km 152+250), se efectuează lucrări de reasfaltare la partea carosabilă, astfel că traficul va fi direcţionat, alternativ, pe câte un sens de mers.
Echipajele de poliţie rutieră vor acţiona în zonele respective pentru îndrumarea corespunzătoare a conducătorilor auto şi prevenirea incidentelor în trafic.
Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.