Festival Folclor-16
Primul Festival Internațional de Dansuri Tradiționale organizat la Buzău impune, vineri, o serie de restricții de circulație în municipiul Buzău.
Începând cu ora 17.00, echipaje din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia municipiului Buzău şi reprezentanţi ai Direcţiei Poliţiei Locale Buzău vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce în timpul desfăşurării paradei ce va marca deschiderea festivalului organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă.
Timp de aproximativ o oră, vor fi instituite restricţii de circulaţie, pe strada Tudor Vladimirescu, de la intersecţia cu strada Ion Băieşu până la intersecţia cu Aleea Trandafirilor, pe strada Aleea Trandafirilor până la intersecţia cu strada Ostrovului, pe strada Ostrovului până la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu şi pe bulevardul Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu bulevardul Stadionului.
Alaiul format din ansamblurile celor 8 țări participante vor defila în fața buzoienilor pe traseul cuprins între Piața Daciei și Parcul Crâng acolo unde de la ora 18.00 sunt programate minirecitaluri ale fiecărei delegații participante.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.