Siriu1
Restricţiile de circulaţie impuse la începutul lunii decembrie pe DN 10 Buzău – Braşov, în zona barajului de la Siriu, au fost ridicate, traficul desfăşurându-se în prezent pe durata întregii zile, singura restricţie rămânând cea de tonaj greu, impusă autovehiculelor mai mari de 7, 5 tone.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul principal Amalia Călugăru, restricţiile care au fost impuse la începutul lunii curente pe DN 10 Buzău – Braşov au fost ridicate, în prezent traficul pe acest tronson desfăşurându-se normal.

Conform sursei citate, rămâne în vigoare o singură restricţie, având interdicţie în continuare să circule pe şoseaua menţionată autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7, 5 tone.

La începutul lunii decembrie, autorităţile judeţene din Buzău au impus restricţii pe DN 10 Buzău – Braşov. Practic, autovehiculele nu erau lăsate să circule pe această şosea, între orele 13.00 şi 14.00 şi 15.00 şi 16.00, din cauza unor lucrări la o copertină ce va avea rolul să stopeze să mai ajungă pe şosea aluviunile formate în urma alunecărilor de teren. Restricţiile au fost valabile până pe 23 decembrie, astfel că de sărbători şoferii au putut tranzita DN 10 Buzău – Braşov, fără probleme.

În judeţul Buzău, sâmbătă ninge, iar în zonele de câmpie ale judeţului vântul suflă cu putere. Conform IPJ Buzău, la ora actuală se circulă pe toate şosele din judeţ.

Până sâmbătă după amiază, la Poliţia Buzău s-au înregistrat trei accidente rutiere, în localităţile Cilibia, Balta Albă şi Ziduri, soldate cu doi răniţi şi pagube materiale.

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.