pechezitii mascati

UPDATE: Cei patru membri ai rețelei de proxeneți, trei bărbați și o femeie au fost reținuți de polițiștii buzoieni urmând ca în cursul zilei de miercuri să fi duși în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

O rețea specializată în proxenetism şi trafic de persoane care racola fete pentru a le trimite să se prostitueze în Marea Britanie a fost destructurată de polițiștii buzoieni marți în urma unor percheziții la locuințele celor patru membri ai grupări.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, cu sprijinul poliţiştilor de combaterea a criminalităţii organizate din Bucureşti şi Botoşani şi ai I.P.J. Buzău – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au descins marți în 7 locații aparținând membrilor rețelei, trei dintre aceștia cu domiciliul în județul Buzău și un al patrulea din Botoșani.
În urma cercetărilor a reieșit că, în perioada mai – septembrie 2014, cele patru persoane, trei bărbați și o femeie, ar fi iniţiat şi pus bazele unei grupări infracţionale ce a vizat recrutarea mai multor tinere, în scopul practicării prostituţiei, pe teritoriul Marii Britanii.
Victimele ar fi fost racolate prin promisiuni de locuri de muncă în cluburi de agrement din Marea Britanie, cu posibilitatea recrutării de clienţi pe site-urile de adulţi.
Din plasarea fetelor și exploatarea acestora cei patru ar fi obținut 65.000 de lire sterline, pe care şi i-ar fi însuşit în totalitate.
După percheziții cei patru au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.