Conducerea Organizației Județene a Partidului Poporului și-a anunțat sâmbătă demisia, gest urmat de ruperea tuturor afișelor din sediul formațiunii și incendierea lor în stradă. Potrivit fostului președinte al Partidului Poporului de la Buzău, Constantin Tache, demisia sa și a mai multor membri de la conducerea filialei a fost generată de cererile conducerii de la București de a strânge importante sume de bani care să fie folosite pentru câștigarea alegerilor.”S-a spus să strângem 1-2 milioane de euro ca să avem forță la alegeri și să-I trimitem la Centru. Dan Diaconescu nu a vrut să recunoască asta iar această Simona Man, președinta partidului, este a doua Elena Ceaușescu. Vizitele lor în județ se tranformă în adevărate chiolhanuri la restaurante, cu o sută –două sute de oameni iar noi trebuie să plătim după ei. Dan Diaconescu spune doar că vine la putere și că-I bagă pe toți la pușcărie, că numai el o fi cinstit. Asta ne deranjează? Cum să spui că-I bagi pe toți la pușcărie? Eu ma retrag din Partidul Poporului și vicepreședinții și alți membrii mai puțin filiala de la Râmnicu Sărat care vor să câștige alegerile însă am semnale că și de acolo vor pleca. Când ne-am întâlnit prima dată au zis că suntem partidul poporului iar apoi ne-au zis să atragem bani că dacă partidele de la guvernare dau o sacoșă, noi trebuie să dăm două, dacă ei dau un milion de lei vechi, noi trebuie să dăm două”, a declarat astăzi fostul lider al PP Buzău, Constantin Tache. Sursa citată a adăugat că nu doar cei din forul de conducere al partidului vor pleca ci și alți membri înscriși de el personal: ”Filiala de la Buzău are cam 7000 de membri din care 3500 dacă nu 4000 au fost înscriși de mine, personal. Vor pleca mulți dintre ei”, a adăugat Tache.  La scurt timp după această declarație, fostul lider al Partidului Poporului, ajutat de un vicepreședinte care și-a dat de asemenea demisia, a strâns de pe ușa și pereții sediului toate afișele și bannerele cu Dan Diaconescu și le–a dat foc în fața sediului partidului, sub privirile trecătorilor și ale comercianților din zonă.  

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu ce sanse ar avea acest partid la alegeri dar toate partidele se comporta la fel. Nu este nicio diferenta.
    In ceea ce priveste afisele si bannerele arse in strada – Trebuiau sa primeasca amenda de la politie si de la garda de mediu. Nu aveau voie sa faca asa ceva.
    Eu, ca persoana fizica daca ma duceam in mijlocul drumului sa dau foc la niste hartii, primeam amenda de la politie si garda de mediu. Asa este legal. Deranjarea ordinii publice si poluarea mediului inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.