Buzoianul Ovidiu Ionescu, component al lotului național de tenis de masă al României este singurul jucător de tenis de masă calificat  la Jocurile Olimpice de la Rio. Performanța buzoianului este egalată de alte două practicante ale aceluiași sport Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro care s-au calificat de asemenea pentru Jocurile Olimpice care se vor desfășura în luna august.

Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu a declarat pentru Observatorul Buzoian că performanța lui Ovidiu Ionescu se datorează în special muncii susținute a sportivului născut la Buzău dar și efortului antrenorilor și a echipei de la vârful FRTM. Totodată, Romanescu a precizat ă Federația Română de tenis de Masă merge la Jocurile Olimpice de la Rio cu numărul maxim de sportive în probele de simplu și că speră și în calificarea lui Adrian Crișan a cărui participare ar urma să fie confirmată pe data de 22 mai. De asemenea, șanse mari de calificare le au și cele două reprezentative de tenis de masă atât cea masculină cât și cea feminină însă totul se va tranșa după data de 20 mai.

„Dacă pe lângă cei trei sportivi calificați vom mai reuși calificarea lui Adrian Crișan și a celor două echipe reprezentative atunci FRTM va merge la Jocurile Olimpice de la RIO cu numărul maxim de sportivi admis la această disciplină și, din ceea ce știu până acum, am fi singura federația în această situație”, a declarat președintele FRTM, Cristinel Romanescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.