Surpriză de proporții la ședința Consiliului Local Merei acolo unde, conform spuselor președintelui PSD, Constantin Boșcodeală ar fi urmat să se tranșeze soarta Uniunii Social Liberale la Buzău. Aflând de boicotul pus la cale de consilierii locali ai PNL, nici consilieri celorlalte formațiuni politice nu s-au mai prezentat la întâlnirea programată pentru ora 14.00 și, astfel, ședința nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum.
Consilierii PNL au decis să nu se prezinte la ședinta convocată astăzi în care ar fi trebuit să voteze înlocuirea actualului viceprimar PSD cu fostul viceprimar, ales consilier pe listele PDL. Decizia a fost luată pentru că exista temerea că social-democrații din Consiliul Local Merei ar putea profita de votul secret pentru a vota chiar ei înlocuirea actulului viceprimar doar pentru a provoca ruperea acordului USL, așa cum prevestea ieri, primarul Constantin Boșcodeală.
Și deputatul Cezar Preda a condamnat astăzi încercarea PSD de denunțare a protocolului USL invocând problemele din Consiliul Local Merei. Pentru aceasta, democrat-liberalii și-au sfătuit oamenii de la Merei să nu își propună un om pentru funcția de viceprimar al comunei sau dacă totuși propunerea ar fi fost făcută cel nominalizat avea sarcina să refuze postul.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.