Prefectul Paul Beganu

 

Prefectul judeţului, Paul Beganu, a anunţat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că repararea DN 10, în cele cinci puncte cu probleme, dintre care zona Ciuta, la ieşire din sat pe direcţia spre Braşov, este în faza de adjudecăre a lucrărilor.

Pentru zona Ciuta, „există procedura demarată de adjudecare a lucrării de consolidare”, a spus prefectul, iar pentru perimetrul Chirleşti, pentru surparea de la Vipereşti şi zona kilometrului 82 de la Siriu, urmează ca o procedură similară să fie demarată.

„Proiectarea lucrărilor este rezolvată şi sperăm ca anul acesta, cel puţin din datele pe care le am de la reprezentanţii companiei, două dintre aceste puncte să fie rezolvate şi ca execuţie”, a declarat Paul Beganu, adăugând că orice alte situaţii de urgenţă care apar vor fi incluse în planul de lucrări actual.

Cele două puncte care ar intra în priorităţile de execuţie sunt ruptura semaforizată de la ieşire din Ciuta şi kilometrul 82 pe Siriu. Banii pentru execuţia lucrărilor provin din fonduri europene, prin Banca Europeană de Investiţii (BEI).

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/01/Paul-BEGANU.mp3|titles=Paul BEGANU]

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.