Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat semnarea contractelor de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Buzău – Focșani”. Valoarea celor două contracte este de 26,2 milioane de lei+TVA.

„Obiectul contractelor constă în prestarea de activități și servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru „Drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și „Drum de mare viteză Buzău – Focșani”, pregătirea documentației de atribuire pentru execuția lucrărilor, precum și asigurarea asistenței pentru susținerea aplicației de finanțare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor, în conformitate cu caietul de sarcini și cu respectarea legislației în vigoare”, se arată într-un comunicat al C.N.A.I.R..

Prețul celor două contracte este de 12,278 milioane de lei (fără TVA) pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești – Buzău și de 13,933 milioane de lei (fără TVA) pentru Buzău – Focșani.

Durata de realizare a celor două lucrări este de 24 luni si sunt finanțate din fonduri europene prin  Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 și de la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.