Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Buzău s-a completat, astăzi, cu  membrii proveniți din rândul partidelor politice reprezentante în Parlament. Astfel, în urma cererilor depuse de partidele politice , Biroul Electoral Județean va fi compus din 7 membri, respectiv președintele ales, judecătorul Maria Șercăianu, plus reprezentanții desemnați de PDL, UNPR, PSD, PC, PNL și UDMR.

Delegații partidelor politice reprezentate la Buzău care au fost convocați, astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană au avut surpriza să constate că UDMR a depus o cerere prin care solicită un loc pentru un membru în cadrul BEJ Buzău și, astfel, planul ca una din cele cinci formațiuni politice să își impună, prin tragere la sorți, încă un mebru în cadrul Biroului Electoral Județean a picat. Prin urmare, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Buzău pentru referendumul din data de 29-iulie 2012 va fi compus din:

Maria Șercăianu-președinte

Raluca Mihaela Dragomir-PDL

Luminița Iuliana Mândrescu-UNPR

George Sava-PSD

Mihaela Geanina Mihalcea-PC

Cristian Costel Nicu-PNL

Emilian Teodor-UDMR

Reprezentantul UDMR, Emilian Teodor, a fost timp de mai mulți ani comandant al Liceului de Poliție „Neagoe Basarab” Buzău și a fost desemnat de Organizația Teritorială a UDMR Galați drept membru în Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Buzău. Emilian Teodor nu este la prima participare ca membru într-un Birou Electoral Județean. El a reprezentat, ultima oară, minoritățile naționale la alegerile prezidențiale din anul 2009.

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.