Weekendul care s-a încheiat a adus Palatului Copiilor Buzău 19 trofee. Echipa de aeromodelism a Palatului a obținut 18 premii individuale la Concursul Național Memorial „Henri Coandă” de la Pucioasa, în timp ce elevii Cercului de teatru au câștigat marele premiu al Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin”, ediția a XVII-a, de la București.
În weekendul 2-4 iunie, Pucioasa a fost capitala aeromodelismului românesc.Echipe de la Palatele Copiilor și cluburile din țară și-au arătat îndemânarea în cadrul celei de-a 41-a ediții a Concursului Național Memorial „Henri Coandă”, cel mai longeviv concurs național de aeromodele captive. Echipa de la Palatul Copiilor Buzău s-a întors acasă cu nu mai puțin de 18 premii individuale și de echipă.
Iată componența echipei buzoiene:
1. Cimacenco Ionuț
2. Vlad Adelin
3. Vlad Adelina
4. Ene Matei
5. Șuchea Răzvan
6. Vergu Luca
Coordonatorul cercului,profesorul Ovidiu Nica,este maestru emerit al sportului. Echipa buzoiană a fost însoțită de directorul Palatului Copiilor Buzău, profesorul George Vlad, precum și de profesoarele FlorinaȘercăianu și Alina Ene. Echipa a reușit să ocupe locul I la proba aeromodele – machete statice, locul I la rachetomodele și locul III la proba avioane zburătoare. Celelalte 15 premii sunt individuale, cei mici reușind și ei performanța unor medalii de aur.
De asemenea, Marele Premiu al Festivalului Național de Teatru pentruElevi „George Constantin”,ediția a XVII-a, de la București, a fost câștigat de Palatul Copiilor Buzău cu spectacolul „Lecția de cor și zbor pentru puiul de cocor”. Premiul pentru cel mai bun rol masculin a fost câștigat tot de către un elev al Palatului Copiilor Buzău, Mario Negoiță, pregătit profesorul Adrian Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.