asistete spital
Persoanele care au absolvit o școală cu profil sanitar și vor să se angajeze au șanse în această vară. Spitalul Județean Buzău scoate la concurs posturi destinate asistenților, fie că sunt cu experiență, fie că sunt debutanți. De asemenea, se caută infirmiere, potrivit unui anunț publicat pe site-ul celei mai mari unități spitalicești din județ.
Astfel, conducerea spitalului caută să angajeze 2 asistenți medicali debutanți, 6 asistenți care să aibă ceva experiență în spate în timp ce 3 posturi puse la bătaie pentru angajare sunt destinate infirmierelor debutante.
Toate angajările se fac pentru Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău.
Inscrierea candidatilor se va face la secretariatul comisiei de concurs la Serv.Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău până la data de 19.06.2015 orele 13,00. Taxa de concurs 50 de lei iar examenul propriu zis se va desfășura în data de 30 iunie, la ora 10.00, probele continuând pe parcursul mai multor zile în timp ce rezultatele finale vor fi afișate pe 10 iulie.
Relatii suplimentare despre angajările care se fac în Spitalul Județean Buzău se pot obține la serviciul Resurse Umane, telefon 02381720689 interior 166

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.