nissan parchet

Interlopul Marian Nissan își va petrece după gratii sărbătorile și cel mai probabil și următorul an. Cămătarul a fost ridicat vineri de Poliție și dus direct în arestul IPJ Buzău. Măsura vine după ce tot vineri magistrații de la Curtea de Apel Ploiești
au admis în parte recursul formulat de acesta, în sensul că au ridicat sechestrul instituit pe o casă de pe strada Democrației și pe un teren aparținând interlopului și au redus despăgubirile pe care acestea trebuie să i le achite uneia dintre victimele sale, în speță lui Daniel Anton, de la 5000 de euro la 2000 de euro. Pe de altă parte, magistrații au menținut celelalte prevederi ale sentinței inițiale dată de Judecătoria Buzău în sensul că au păstrat pedeapsa de 2 ani de detenție și au menținut sechestrul asigurător asupra unui autoturism Ford și a unei motociclete Yamaha.
Cum Nissan a ispășit deja o parte din pedeapsă, cel mai probabil, va mai sta după gratii circa un an de acum încolo, asta dacă nu cumva va fi eliberat condiționat.
Valeriu Negociu a fost condamnat pentru șantaj după ce pe 18 octombrie 2011, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de şantaj. El împrumuta cu sume foarte mari diverşi patroni care nu se mai descurcau cu banii. Le cerea apoi dobânzi foarte mari, pe care afaceriştii abia le puteau suporta. Cei care nu i-au putut restitui cămătarului banii ceruţi, erau umiliţi, şantajaţi, ameninţaţi şi chiar bătuţi.

Marian NISSAN2
cât timp a stat in libertate Nissan a fost permanent urmărit si părea destul de abătut

Până acum, anchetatorii au identificat cel puţin cinci victime ale lui Nissan, în timp ce alţi buzoieni care de-a lungul vremii au apelat la serviciile interlopului, au plecat din ţară de frică ori au fost nevoiţi, potrivit anchetei, să-i cedeze acestuia bunuri de valoare, maşini şi chiar imobile. Nissan a fost eliberat de judecătorii de la Tribunalul Buzău in data de 17 iulie și timp de aproape jumatate de an s-a aflat în libertate așteptând o decizie definitive de la Curtea de APel Ploiești încazul recursului formulat la decizia judecătorilor buzoieni.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.