Eugen TEODOROVICI

Reabilitarea podului de la Vadu Pașii ar putea demara în primăvara anului viitor iar podul ar putea fi redat circulației peste 18 luni. Anunțul a fost făcut, luni, într-o conferință de presă susținută la Buzău de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici care a declarat că a înaintat către ANRMAP proiectul întocmit de Consiliul Județean Buzău cu modificările aduse de Ministerul Culturii.
„Este un proiect care vizează un monument istoric si trebuie făcut așa cum cere legislația. Proiectul a fost trimis pentru aviz Ministerului Culturii care a făcut o serie de observații. A fost revizuit din nou de către cei de la Consiliul Județean și astăzi am preluat documentația pe care o voi trimite către ANRMAP și estimez ca până la final de an să fie finalizate licitațiile dacă nu vor fi contestații făcute de dragul contestațiilor. La final de an ar putea fi semnate contractele de lucrări iar în primăvară ar putea fi demarate lucrările”, a declarat Eugen Teodorovici.
Conform proiectului, costurile pentru reabilitarea podului se ridică la peste 10 milioane de euro iar lucrarea se dorește a fi una care să permită accesul pe podul de la Vadu Pașii a tuturor categoriilor de vehicule cât și a traficului pietonal.
„Vreau să fie un pod care să permită atât accesul traficului greu cât și al pietonilor și autoturismelor pentru că el trebuie să fie o poartă de dezvoltare pentru că dacă ne uităm la dezvoltarea zonei în acea parte a județului se vede că ea a avut de suferit”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. As vrea sa cred ca acest domn care nu s-a prea sinchisit sa fie prezent in randul buzoienilor, nici macar in campania electorala, se va tine de cuvant. Am din ce in ce mai putina incredere, spre deloc, in ceea ce am votat. Mi se pare un tip plin de el si foarte arogant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.