Nicolae CIUCA si Lucian FOCA

UPDATE: Noul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica” generalul de brigadă Lucian Foca va primi comanda diviziei de la fostul comandant, generalul Nicolae Ciucă, miercuri la ora 13.00 în prezența ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa. Festivitatea va avealoc la sediul Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

Divizia 2 Infanterie „Getica” își schimbă comandantul la început de an. Generalul Nicolae Ciucă, cel care a condus divizia din anul 2011, a preluat, de marți dimineață, comanda Statului Major al Forțelor Terestre înlocuindu-l pe generalul Mircea Savu care s-a pensionat.
În aceste condiții, în cel mai scurt timp, urmează să fie desemnat un nou comandant la Diviza 2 Infanterie „Getica”. Cele mai mari șanse la comanda diviziei le are un general buzoian care a condus în ultimii ani cea mai importantă structură de informații militare de la Buzău. Este vorba despre generalul de brigadă Lucian Foca, cel care se află în prezent la comanda Batalionului U. M. 2000 Informații Militare de la Buzău.
De vreme ce numirea lui Ciucă în fruntea SMFT a avut loc marți dimineață în prezența ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa, se preconizează că în zilele ce urmează același ministru va sosi la Buzău pentru a-l înscăuna la comanda Diviziei 2 Infanterie „Getica” pe generalul Lucian Foca.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.