Fostul candidat la Primăria Buzău din partea PP-DD, inginerul Andrei Barac vrea în Consiliul Local Municipal cu câteva luni înainte de expirarea mandatelor aleșilor municipali. Barac, care a fost schimbat din funcția de consilier municipal pe care o ocupa după alegerile din vara anului 2012, a venit joi în ședința Consiliului Local Municipal și a cerut deliberativului municipal să îl repună în drepturi pentru că excluderea sa din PP-DD nu a fost una legală.
„Vreau să vă transmit că excluderea mea din PP-DD nu a fost una reală și domnul Roșioru(nr. Silviu Roșioru) a recunoscut acest lucru în instanță. Prin urmare solicit Consiliului Local Municipal repunerea mea urgentă pe funcția de consilier local municipal”, a declarat Andrei Barac la finalul primei ședințe de Consiliul Local Municipal din 2016.

Silviu ROSIORU

În replică la cele spuse de Barac, Silviu Roșioru cel care a rămas la conducerea filialei buzoiene după plecarea liderului formațiunii Eduard Dumitrașcu, a declarat că excluderea lui Brac din PP-DD rămâne valabilă dar că hârtia care consfințea acest lucru nu a fost adusă la cunoștința lui Barac în timp util și a fost înregistrată mai târziu la partid: „Excluderea există și este perfect valabilă. Este adevărat că din neglijență secretarul a înregistrat-o mai târziu și nu i-a fost adusă la cunoștință domnului Barac în termenul prevăzut de lege”

2 COMENTARII

  1. […] Fostul candidat la Primăria Buzău din partea PP-DD, inginerul Andrei Barac vrea în Consiliul Local Municipal cu câteva luni înainte de expirarea mandatelor aleșilor municipali. Barac, care a fost schimbat din funcția de consilier municipal pe care o ocupa după alegerile din vara anului 2012, a venit joi în ședința Consiliului Local Municipal și a cerut deliberativului municipal să îl repună în drepturi pentru că excluderea sa din PP-DD nu a fost una legală. „Vreau să vă transmit că excluderea mea din PP-DD nu a fost una reală și domnul Roșioru(nr. Silviu Roșioru) a recunoscut acest lucru în instanță. Prin urmare Sursă știre […]

  2. […] Fostul candidat la Primăria Buzău din partea PP-DD, inginerul Andrei Barac vrea în Consiliul Local Municipal cu câteva luni înainte de expirarea mandatelor aleșilor municipali. Barac, care a fost schimbat din funcția de consilier municipal pe care o ocupa după alegerile din vara anului 2012, a venit joi în ședința Consiliului Local Municipal și a cerut deliberativului municipal să îl repună în drepturi pentru că excluderea sa din PP-DD nu a fost una legală. „Vreau să vă transmit că excluderea mea din PP-DD nu a fost una reală și domnul Roșioru(nr. Silviu Roșioru) a recunoscut acest lucru în instanță. Prin urmare …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.