Foto: Administrația Prezidențială

Școala Gimnazială din comuna Cilibia a fost decorată, vineri, de președintele Klaus Iohannis pentru merite deosebite în reducerea abandonului școlar. Școala din Cilibia a implementat în ultimii ani un program de combatere a abandonului școlar intitulat „Hai la școală!”.
Programul „Hai la școală!” este un proiect în parteneriat cu Institutul de Științe ale Educației și Reprezentanța UNICEF în România, în cadrul căruia Școala Gimnazială Cilibia colaborează cu mai multe instituții și ONG-uri pentru prevenirea și combaterea abandonului și absenteismului școlar.
La ceremonia de la Cotroceni, Școala Gimnazială Cilibia a fost reprezentată de mai mulți copii, de directorul unității de învățământ și de câteva cadre didactice.

1 COMENTARIU

  1. […] Școala Gimnazială din Comuna Cilibia a fost decorată, vineri, de președintele Klaus Iohannis pentru merite deosebite în reducerea abandonului școlar. Școala din Cilibia a implementat în ultimii ani un program de combatere a abandonului școlar intitulat „Hai la școală!”. Programul „Hai la școală!” este un proiect în parteneriat cu Institutul de Științe ale Educației și Reprezentanța UNICEF în România, în cadrul căruia Școala Gimnazială Cilibia colaborează cu mai multe Instituții și ONG-uri pentru prevenirea și combaterea abandonului și absenteismului școlar. La ceremonia de la Cotroceni, Școala Gimnazială Cilibia a fost reprezentată de mai mulți copii, de directorul unității de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.