imagine de arhivă

Directorul școlii din localitatea Smeeni a cerut Inspectoratului Școlar Județean aprobarea pentru ca orele să fie scurtate, astfel încât copiii să poată pleca mai devreme acasă, pentru a nu rămâne înzăpeziți. În zonă, ninge abundent iar vântul suflă în rafale puternice, zădărnicind munca drumarilor care practic intervin degeaba.
Conform șefei școlilor din județul Buzău, Florina Stoian, cererea directorului școlii din Smeeni a fost aprobată, așa cum vor fi aprobate și eventualele cereri din partea directorilor care vor solicita închiderea școlilor, pentru ziua următoare. Florina Stoian a dat asigurări că dacă vor exista solicitări din partea directorilor unităților de învățământ de a fi sistate cursurile în ziua următoare, le va da curs, urmând ca orele pierdute din cauza iernii să fie recuperate ulterior.
De menționat că o altă situație deosebită s-a înregistrat la C.A. Rosetti, în satul Bălțile, unde copiii nu au putut ajunge astăzi la școală. Drumul care leagă acest cătun de localitatea în care se află unitatea de învățământ a fost blocat iar copiilor le-a fost practic imposibil să ajungă la cursuri.
Emoții mari au avut astăzi și copiii din localitatea Breaza. Potrivit primarului localității Adrian Drugă, mașina care îi ducea pe micuți la școală a rămas înzăpezită pe un drum județean din zonă preț de câteva zeci de minute până când au reușit să ajungă în zonă utilajele de deszăpezire.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.