Tribunal
Licitația pentru identificarea unui spațiu în care să fie mutată Judecătoria Buzău va fi reluată după ce comisia a stabilit că și ultima locație rămasă în cursă, centrul comercial Galleria Mall, nu este conformă cu cerințele impuse pentru o astfel de instituție.
Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Buzău, magistratul Leontin Drăgulescu a declarat că după ce și oferta depusă de centrul comercial Galleria Mall a fost respinsă procedura urmează a fi reluată în cel mai scurt timp posibil dar nu înainte de a se face anumite modificări asupra cerințelor și condițiilor care trebuie să fie îndeplinite de spațiul în care ar trebui să funcționeze instituția.
„Se va umbla și la condiții în sensul că se va delimita mult mai precis zona în care trebuie să fie amplasată clădirea având în vedere că au existat discuții și pe această temă. Practic zona în care va trebui s fie amplasată Judecătoria va fi una centrală, delimitată clar pe anumite străzi fără a se ține neapărat seama de zonele fiscale stabilite de Primărie”, a declarat judecătorul Leontin Drăgulescu.
De asemenea, Drăgulescu a explicat că Judecătoria face demersuri la ministerul de resort pentru a se mări suprafață care ar trebui închiriată și implicit suma alocată lunar.
„Încercăm să obținem de la București și aprobarea pentru a închiria o suprafață mai mare de clădire pentru că, în toate ofertele primite a constatat că cerințele noastre ocupau un pic mai mult de 1500 de metri pătrați ajungând pe la 1.600-1.700. Astfel, dacă vom reuși să obținem aprobarea pentru o suprafață mai mare și implicit u sumă mai mare pentru chiria lunară poate vom deveni și mai atractivi”, a precizat judecătorul Leontin Drăgulescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.