Marian PETRACHE
Secretarul general al PNL, Marian Petrache, regretă decizia președintelui CJ Buzău Cristinel Bîgiu de a se alătura PSD. Printr-un comunicat de presă remis miercuri, Petrache atrage atenția că ordonanța ce reglementează temporar migrația politică este un demers nedemocratic ce creează premisele fraudării alegerilor.
Vă prezentam mai jos comunicatul secretarului general al PNL:

„Am atras atenția încă de la început asupra faptului că Ordonanța de Urgență 55/2014 este un demers nedemocratic, care creează premisele fraudării alegerilor prezidențiale prin încurajarea migrației politice.

De la emiterea acestei ordonanțe am asistat la presiuni inimaginabile asupra aleșilor noștri locali pentru ca aceștia să treacă în barca puterii.

Le mulțumesc tuturor aleșilor locali liberali, președinți de Consilii Județene, primari de municipiu, consilieri locali și județeni care nu au cedat promisiunilor și șantajului PSD, alegând să rămână alături de Partidul Național Liberal.

Regret faptul că unul dintre colegii noștri, președintele Consiliului Județean Buzău,Cristinel Bîgiu, a avut o altă opțiune și a ales să joace în afara echipei liberale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.