Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, dotată cu mobilier nou grație unei sponsorizări. Vezi aici cine a adus noile pătuțuri!

0

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău are, începând de joi, mobilier nou grație unei sponsorizări venite din partea grupului de firme Eximprod prin Centrul Cultural Filantropic Cuvioasa  Parascheva în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzaului și Vrancei.

34 de pătuțuri de copii mici vor ajunge până la finalul lunii la  cea mai mare unitate spitalicească din județ și vor înlocui vechile piese de mobilier vechi de peste 30 de ani și pe alocuri nefuncționale.

„Credem în acest proiect pentru că răspunde unei nevoi sociale curente. Grupul de firme Eximprod a răspuns cu căldură solicitării Spitalului Județean de a contribui la modernizarea serviciilor medicale și de a le oferi copiilor toată grija și atenția de care au nevoie. Ne bucurăm că am fost însoțiți în acest demers de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei și de Centrul Cultural Filantropic Cuvioasa Parascheva. Avem un program de responsabilitate socială și fiind un actor economic important cred că trebuie să ne implicăm în comunitate și să împărțim succesul nostru cu societatea în care trăim. Noi avem diverse colaborări cu Centrul Cultural Filantropic Cuvioasa Parascheva și considerăm această acțiune o continuare a acestor proiecte. Am ales să plasăm acest proiect în contextual lunii iunie și chiar dacă nu ne-am încadrat pentru 1 Iunie am reușit să finalizăm totuși în această lună dedicată copiilor”, a declarat Mihaela Sava, director comercial Eximprod.

Noile pătuțuri ajunse de astăzi în saloanele Spitalului Județean se adaugă unor alte sponsorizări obținute de cea mai mare unitate spitalicească din județ în ultimii ani și astfel tot ceea ce ține de mobilier în Secție de Pediatrie va fi absolut nou.

„Este un moment important pentru Spitalul Județean când grupul de firme Eximprod împreună cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei au decis să ne sponsorizeze considerabil donându-ne 34 de pătuțuri de copii cu saltele cu tot.  Alături de sponsorizarea de anul trecut în care am primit pătuțuri mari și astfel, la cadrul hotelier Secția de Pediatrie este nouă”, a declarant managerul Spitalului Județean, Claudiu Damian.

„În ultimii doi ani am demarat un proiect de renovare a secției de Pediatrie sponsorizarea din acest moment înlocuindu-ne din acest moment toate pătuțurile din secție. Sunt extraordinare, paturi noi saltele noi și arată nemaipomenit. Alături de alte sponsorizări pe care le-am primit în această lună suntem extraordinar de fericiți și mulțumim grupului de firme Eximprod și Arhiepiscopiei pentru ceea ce au făcut”, a declarat șeful Secției de Pediatrie, Alina Iordache.

Și reprezentantul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, preotul Cristian Dima a explicat cum a decis Arhiepiscopia să se implice în această acțiune filantropică: „În urmă cu două luni, văzând pătuțurile pentru copii uzate și înțelegând că sunt vechi de câțiva zeci de ani Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei s-a mobilizat alături de toate protoeriile din județ pentru achiziționarea de pătuțuri noi pentru a contribui la confortul celor mai mici pacienți. Ne-am bucurat să vedem că demersului nostru s-a alăturat  grupul de firme Eximprod.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.