Ședința A.D.I. 2008 s-a finalizat fără a produce prea multe schimbări. Nu au lipsit însă atacurile de după

2
578
  1. Toma-si-Neagu-2
  2. Toma-si-Neagu-1

Ședința Adunării Generale a ADI 2008 ținută, joi, la sediul Consiliului Județean nu a adus niciuna dintre schimbările dorite de primarul municipiului Buzău Constantin Toma. Practic, cei 34 de primari adunați în ședință au aprobat toate punctele aflate pe ordinea de zi, discuții iscând doar ultimul punct care prevedea modificări ale actului constitutiv propuse de Consiliul Local al Municipiului Buzău pentru a căror îndeplinire, cei prezenți, au decis că este necesar obținerea de avize de la organismele financiare care au finanțat Compania de Apă.

„În ședința de astăzi nu s-a stabilit nimic bun. Se cer niște avize la niște organisme astfel încât să se lungească în continuare această boală pe care Compania de Apă și gașca care o susține să continue. Asta e situația dar sunt optimist. S-a cerut niște avize la toate organismele europene, mondiale, papale, NATO astfel încât să se obțină aprobarea modificării actului constitutiv prin care familia Tescaru și acoliții de pe lângă să continue această activitate. Eu cred că mulți dintre primari nu au înțeles despre ce este vorba” a spus Constantin Toma cu referire la faptul că majoritatea primarilor membri ADI 2008 au votat pentru solicitarea de avize de la organismele naționale și internaționale.

De cealaltă parte, președintele A.D.I. 2008 a declarat că ședința a fost una normală cu câteva discuții mai aprinse dar că per total nu au existat probleme.

„S-a luat act de schimbările impuse de alegerile din vară după care anumiți membri au fost înlocuiți, s-a stabilit componența noului Comitet Director din care domnul primar al municipiului Buzău nu a dorit să facă parte. La ultimul punct s-a decis să se ia act de cele votate în Consiliul Local Municipal legat de modificările actului constitutiv când se vor lua avizele de la toate forurile interesate. Acest punct a fost votat de toți cei prezenți mai puțin de domnul primar al municipiului Buzău Constantin Toma care a votat împotrivă și de domnul Sorin Cârjan care s-a abținut”, a declarat președintele A.D.I. 2008 Petre Emanoil Neagu.

Și dacă în ședința A.D.I. 2008 singurele probleme au fost generate de tonul mai ridicat al unora dintre membri după ședință nu au lipsit nici acuzațiile rostite atât de o parte cât și de cealaltă.

Primarul Constantin Toma l-a acuzat pe președintele Consiliului Județean că îl sprijină pe Ionel Tescaru și acțiunile sale din motive de reciprocitate  dar a declarat că l-ar avea de partea sa pe președintele PSD Marcel Ciolacu care își dorește restructurare în partid.

„Domnul Neagu are aceeași atitudine de sprijinire a Companiei de Apă având în vedere că parte din familia dumnealui lucrează acolo și parte din familia domnului Tesacaru lucrează la Consiliul Județean. Asta este, mergem mai departe. Eu sper ca PSD să se restructureze, Marcel Ciolacu își dorește acest lucru și sunt convins că se va întâmpla până la urmă. Lucrurile sunt greu de urnit dar dacă președintele partidului își dorește acest lucru atunci se va întâmpla. După trei luni e greu să faci asemenea schimbări dar, vorba Înaltpreasfințitului Ciprian, trebuie să te jertfești”, a spus primarul Constantin Toma.

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu nu s-a arătat prea impresionat de declarațiile primarului Constantin Toma și a declarat că nu va susține nici o ilegalitate indiferent cine o va face.

„Eu sunt membru PSD și, recunosc, sunt prieten cu domnul Tescaru cum și domnul Toma este bun prieten cu domnul Tescaru și îi aduc aminte că au fost în excursii împreună, au jucat tenis de masă… Dacă acum s-au resetat, toată lumea este liber să își aleagă ce prieteni vrea dar asta nu înseamnă că eu aș putea să susțin o ilegalitate sau ceva în afara legii ce ar face domnul Tescaru sau oricine altcineva”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu

2 COMENTARII

  1. mai domnule PRIMAR FACALET ,vad ca vorbesti de Gasca de la Companie de Apa ,vorbesti de Tescaru si acolitiii , CHIAR NU POTI FI MAI CONCRET IN AFIRMATII ??? PENTRU CA DEJA DEVII ENERVANT !!!!!!!

  2. Il doare sufletul pentru buzoieni când vede ca firmele lui sunt falimentare si datoare.
    Mai are puțin si ne promite apa gratis,numai sa treacă la butoane.
    Nu prea pricepe legile.
    El ca el,dar aia mari consilieri ai lui,sunt aduși de la coasa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.