Sediul Partidului Național Liberal, aflat în plin centrul orașului, a fost călcat de hoți noaptea trecută. Indivizii puși pe rele au furat din sediul organizației două laptopuri în care erau stocate informații referitoare la activitatea partidului.
Liberalii care au ajuns la sediu dis de dimineață nu au constatat imediat lipsa calculatoarelor, abia mai târziu, spre orele prânzului, dându-și seama că aparatura a dispărut.
Imediat au sunat la Poliție și au reclamat furtul laptopurilor astfel că polițiștii de la Investigații Criminale au descins la sediul PNL Buzău, în încercarea de a da de urmele hoților. Oamenii legii au găsit urme de pași pe pervazul uneia dintre ferestre, aflată în spatele intrării principale, semn că aceea a fost calea de acces în sediul partidului.
Și la ora postării acestei știri, polițiștii se află în sediul PNL Buzău și încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs furtul. Este posibil ca hoțul să fi intrat pe un geam uitat deschis de vreunul dintre liberali.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.