lumanare1

ȘOC în rândul colectivului de la Școala generală nr. 15 din Buzău. Șefa de promoție de anul acesta, Diana Florentina Radu, s-a stins din viață, miercuri dimineață. Adolescenta a fost răpusă de un anevrism cerebral.

Diana Florentina Radu era un elev de excepție, cu rezultate remarcabile atât la clasă, cât și la concursurile școlare la care participa. Absolvise clasa a VIII-a cu 10 pe linie, fiind declarată cea mai bună elevă a Școlii generale nr. 15. Mai mult, Diana terminase toate clasele de gimnaziu cu medii maxime.
Adolescenta avea toată viața înainte însă soarta ei a fost alta. Duminică, Diana a fost găsită în baie de părinți. I se făcuse rău, din senin, deși nu părinții nu știau ca fata să aibă vreo afecțiune.
A fost dusă la Spitalul Județean Buzău, unde părinții au primit o veste îngrozitoare: copila a suferit un anevrism cerebral. Imediat, s-a decis transferarea sa la un spital din București, însă nici acolo medicii nu au putut să o scoată pe Diana din ghearele morții.
Miercuri dimineață, fata a decedat, lăsând un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și o durere de nedescris în inimile părinților/

„A terminat clasa a VIII-a cu media 10. Era un copil minunat, impecabil, căruia nu aveai ce să-i reproșezi. Era olimpică la Biologie și la Franceză. Nu știa că suferă de vreo afecțiune. Duminică noapte a suferit un anevrism cerebral și a intrat în comă profundă. În această dimineață a murit la spital”, a declarat directorul adjunct al Școlii 15, Aurelia Ignătescu.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.