Constantin POPA

Telenovela apartenenței politice a senatorului Constantin Popa continuă după ce liderul PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu, a anunțat într-o declarație pentru Observatorul Buzoian că alesul a fost reprimit în partid. Senatorul Constantin Popa a declarat, marți dimineață, că nu a fost anunțat de o eventuală reprimire a sa în partid și consideră declarațiile liderului PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu, drept dezinformări. În plus, Popa spune că nu a fost informat oficial de excluderea sa din partid iar la o eventuală reprimire a sa ar fi trebuit consultat sau măcar informat de acest lucru.
„Nu știu de ce domnul Eduard Dumitrașcu vorbește de mine. Eu nu înțeleg aceste declarații ale dumnealui și bănuiesc că ceea ce a declarat sunt niște propuneri făcute de dumnealui conducerii PP-DD la adresa mea. Eu nu am fost informat nici măcar că am fost exclus din partid așa că nu aveam cum să fiu reprimit. Eu față de partid nu am greșit cu nimic și o să discut cu conducerea pentru a vedea ce este cu aceste declarații ale liderului PP-DD Buzău, pentru că eu nu pot fi membru PP-DD, în genunchi, cum vrea Eduard Dumitrașcu”, a declarat senatorul buzoian, Constantin Popa.
Senatorul Constantin Popa a mai precizat că va lua legătura cu conducerea centrală a partidului și va clarifica în cursul zilei declarațiile liderului PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.