Senatorul Constantin Popa a fost țepuit de conducerea centrală a Partidului România Unită, formațiune politică pe listele căreia avea de gând să candideze. Marți seară, senatorul Constantin Popa și-a trimis oamenii cu dosarele candidaților la sediul central al formațiunii politice în care s-a înregimentat după ce nu a acceptat fuziunea cu PMP, dosare care au rămas spre verificare și aprobare până miercuri când ar fi trebuit preluate și aduse pentru a fi depuse la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană.
Până aici nimic neobișnuit doar că miercuri, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană, și-a făcut apariția însuși vicepreședintele formațiunii politice, Ionuț Ilie, cu o listă de candidați diferită de cea trimisă spre aprobare de Popică.

ionut-ilie
Ionuț Ilie, locul 1 pe lista PRU Buzău pentu Camera Deputaților în locul vizat de actualul senator Constantin Popa

Astfel, primul loc pe lista pentru Camera Deputaților nu mai era ocupat de actualul senator Constantin Popa, așa cum se stabilise, ci de vicepreședintele formațiunii politice la nivel național, Ionuț Ilie.
Mai mult, actualul senator s-a trezit scos definitiv de pe lista de candidați a PRU, rămânând practic cu buza umflată. Până acum senatorul nu ar fi primit nici o explicație de la București despre motivele acestei mișcări.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.