Senatorul Lucian Romașcanu, președinte interimar al PSD Buzău sare în apărarea primarului Constantin Toma în cazul deciziei AMPOR de a sista plățile europene pentru proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere din pricina unei suspiciuni de fraudă.

De asemenea, senatorul social-democrat îi pune la colt și pe cei care îl critică pe edil.

„Buzăul nu a mai avut de mult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma.  De la începutul primului mandat și până acum Buzăul este un alt oraș, mai verde, mai curat, cu infrastructură modernizată, cu școli în secolul XXI. Sunt multe realizările echipei Toma, le știți și Dvs. foarte bine.

Acum câteva zile s-a petrecut un eveniment cel puțin ciudat: după recepții și plăți făcute fără nicio problemă, AM POR anunță sistarea plăților europene pentru cele trei artere de maximă importanță ale orașului.
Se pare că ura față de un om contează pentru unii mai mult decât binele orașului în care locuiesc.
Eu, personal, sunt convins de corectitudinea primarului. Fiind vorba de fonduri europene, procedurile sunt clare. Totuși, ca senator al buzoienilor, adresez solicitarea celor în drept să verifice cu maximă celeritate cele reclamate și să decidă conform adevărului de pe teren. Vinovații, daca sunt, să plătească, dar proiectul de modernizare a Buzăului trebuie sa continue!
PS Un electron liber care mimează politica prin județul nostru îl înfierează pe primar cu orice ocazie și motiv. Îți trebui multă nerușinare și puțină minte să folosești tribuna de politician pentru scandal permanent în loc de a sprijini comunitatea care te-a ales…, a scris pe pagina sa de Facebook, Lucian Romașcanu.

3 COMENTARII

  1. Mai trist este că această caracatița a șpăgii numită psd,mai nou care plătește racheti ucrainieni să își facă dispăruți adversarii politici,nu se uită în propria ogradă. Nu vrem PSD în funcții publice,mafia psd a capusat aparatul administrativ,doar la Buzău 98% din angajații din instutii sunt rude de gradul 1 ,2,3. DEMISIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.