Senatorul liberal Vlad Pufu, președinte al organizației municipale a PNL a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook însoțit de o fotografie de la votul pentru învestitura noului Guvern PNL-PSD-UDMR. În mesajul postat, Pufu îl provoacă pe liderul social-democraților, pe deputatul Marcel Ciolacu să se preocupe de finalizarea cât mai rapidă a tronsonului din autostrada A7 ce va lega Ploieștiul de Buzău mai ales că, portofoliul Transporturilor,  a revenit social-democraților mai precis fostului premier Sorin Grindeanu.

„A7, îi arunc mănușa lui Marcel Ciolacu!
Astăzi am votat pentru învestirea Guvernului Ciucă, într-un moment în care țara are nevoie de stabilitate. Ce a depins de Guvernul PNL, de coaliția de până acum cu USR, de preocuparea mea și a colegilor mei parlamentari, am făcut.
Am reușit ca într-un singur an să avem un proiect fezabil al Autostrăzii A7. Cu eforturi mari am reușit să punem cap la cap studii, documente, birocrația în general, cea care a obstrucționat dezvoltarea atâția ani. Proiectul A7 a prins finanțarea prin Planul Național de Redresare și Reziliență, devenind astfel printre singurele proiecte de infrastructura mare din PNRR.
De acum încolo, prin învestirea noului Guvern, îi arunc mănușa președintelui PSD, #MarcelCiolacu, să prioritizeze acest mare obiectiv de interes major pentru Buzău. Să se îngrijească să fie respectat calendarul, astfel încât în 2024 să putem circula pe autostradă de la București la Ploiești, iar în 2026 de la București la Pașcani, prin Buzău, Focșani și Bacău.
Scopul acestei coaliții, PNL – PSD – UDMR, este unul singur, acela de a le livra românilor rezultate concrete.
Suntem parlamentari de Buzău și împreună avem un singur scop, iar A7 trebuie să devină și pentru #Marcel Ciolacu o prioritate a mandatului său. Acum are totul la îndemână.
Dezvoltarea Buzăului, care a pierdut ani întregi, trebuie să continue în forță, iar timpul pierdut trebuie recuperat urgent.”, a scris pe Facebook senatorul liberal Vlad Pufu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.