Andrei BARAC, Ionel OLTEANU și Eduard DUMITRAȘCU

Achiziții de marcă pentru filiala partidului lui Dan Diaconescu de la Buzău. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele interimar al filialei buzoiane, Eduard Dumitrașcu, a prezentat mass-mediei mai mulți membri de partid dornici să se implice în politică alături de partidul condus de părintele OTV.
Aflați la început de drum, într-un spațiu generos dar lipsit de piese de mobilier, au prins loc în sediul PP-DD, 8 membri de partid și doar trei ziariști, restul mulțumindu-se cu „bilete” în picioare la spectacolul otevist.
Printre membri marcanți ai filialei buzoiene au fost prezentați astăzi fostul deputat social-democrat din perioada 2000-2004, Ionel Olteanu,  și fostul vicepreședinte al PNȚCD Buzău, Andrei Barac. Alături de ei și alți nemulțumiți, foști membri de partid sau începători în ale politicii, cu toții și-au prezentat public argumentele pentru care au ales să facă pasul către PP-DD.
În rest, zeci de acuzații senzaționale, în direct și în reluare, la adresa politicienilor buzoieni. Fie că se numesc Vasile, Preda, Bîgiu, Boșcodeală sau Mocanu, cu toții sunt „ciocoi” și au zilele numărate pentru că, PP-DD, adevăratul partid politic s-ar  apropia cu pași mari de câștigarea alegerilor la Buzău unde ar fi contabilizat deja 31 de procente în sondajele de pe județ.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Pute a miros de parala nene, băgaţi, băgaţi tare, biştarii e la putere! Mă primiţi şi pe mine?Eu sunt de la pedelu şi am cam feştelit-o, ca să nu zic altfel că nu mă lasă simţurile… Aseară Diaconescu ne-a spus că primeşte şi de la pdele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.