Sergentul Bogdan Dragomir, cel de-al treilea militar buzoian implicat în schimbul de focuri cu atacatorii talibani, internat la un centru medical din Germania, se află în stare stabilă şi nu are niciun organ vital rănit,anunță într-un comunicat de presă Ministerul Apărării Naţionale.
„Sergentul Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă din Afganistan şi aflat la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, este în stare stabilă şi urmează să fie supus unor investigaţii medicale complete.Conform primelor constatări, acesta nu are afectat niciun organ vital şi este de aşteptat ca evoluţia stării sale de sănătate să fie favorabilă”, se arată în comunicatul de presă al MApN.
Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, 7 mai, ora 10.45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, transmite Ministerul Apărării Naţionale.
În urma incidentului, celor trei militari de la forţele pentru operaţii speciale, care au fost răniţi, li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian şi sergentul Vizireanu Adrian nu au supravieţuit, iar starea militarului rănit este stabilă şi urmează să fie transferat la un spital din Germania.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.