Primăria Buzău este vizată într-un nou dosar de cercetare penală pentru „Zădărnicirea combaterii bolilor” după organizarea în week-end a primei ediții dintr-o manifestare culturală periodică în Amfiteatrul din Parcul Tineretului în condițiile creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

„La data de 06.07.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată  o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „Zădărnicirea combaterii bolilor ”, prev. de art.  352 alin. 1 Cod penal.

S-a reţinut că, la data de 05.07.2020, o persoană fizică s-a adresat organelor de urmărire penală, sesizând faptul că, deşi în municipiul Buzău, s-a înmulţit numărul persoanelor infectate cu virusul Sars Cov 2, Primăria Buzău a organizat manifestarea culturală „ Serile de vară Buzău”, la care au participat un număr mare de persoane”,  se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Cercetările în dosar vor fi efectuate de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.