Brezeanu
Fostul comisar șef al Gărzii de Mediu, Gabriela Brezeanu, implicată în 2012 într-un mega-scandal după apariția în presă a unor fotografii indecente dar și a unei filmări în care aceasta dansa lasciv, cu tentă erotică, a ajuns să lucreze la Comisariatul de Mediu din Ilfov.
Imediat după scandalul care a făcut înconjurul țării, Brezeanu nu a putut fi dată afară însă odată cu reorganizarea instituției, aceasta a fost pusă imediat pe tușă, având în vedere postura în care a pus Comisariatul de Mediu prin implicarea sa în zarva cu tentă sexuală.
Sexy-comisara nu s-a lăsat însă și a apelat la justiție, până la soluționarea cauzei lui Brezeanu fiindu-i permis să lucreze. Nu a fost însă primită la Buzău de unde a plecat scandalul erotic, ci a fost trimisă
la Comi¬sa¬riatul Județean al Gărzii de Mediu Ilfov.
Gabriela Brezeanu a fost comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău în perioada 2010-2011, fiind înlocuită ulterior de Carmen Ichim, care se află și în prezent la conducerea instituției. Brezeanu a devenit extra-cunoscută nu neapărat urmare a performanțelor sale profesionale, ci mai ales a scandalului erotic care s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor dar a făcut rating și la TV.
Brezeanu a apărut în imagini compromițătoare, dansând lasciv, dar și în fotografii indecente în care fosta comisar șef a Gărzii de la Buzău apărea goală sau aproape dezbrăcată, într-o cameră de hotel. Surse din rândul instituției menționau la momentul scandalului că fotografiile și filmulețul au circulat o vreme printre angajații Gărzii, unul dintre ei, făcându-le publice, ulterior, sub rezerva anonimatului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.