Spărgătorii de locuințe le fac ceva probleme, în această perioadă, polițiștilor buzoieni dar și proprietarilor de apartamente situate la parterul blocurilor. În ultima vreme, polițiștii s-au confruntat cu o serie de spargeri de astfel de apartamente, hoții acționând la ”ghici”. Prezent zilele trecute într-o emisiune la un post local de televiziune, comisarul Ioan Irimia de la Poliția municipiului Buzău, a dezvăluit că în ultima vreme s-au înregistrat mai multe spargeri din apartamentele de la parterul blocurilor, spargerile fiind date acolo unde proprietarii au renunțat la binecunoscutele gratii și și-au montat termopane.
Conform sursei citate, spargerile au fost semnalate în cartierele Dorobanți, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe Unirii, dar și în alte zone, proprietarii prăduiți fiind din toate categoriile sociale, semn că hoții nu-și căutau victimele cu bani, ci acționau la întâmplare.
Comisarul Ioan Irimia a exemplificat chiar cu un caz de-a dreptul ilar dar care atrage atenția și asupra indiferenței vecinilor care, de multe ori, nu se sinchisesc să reacționeze atunci când văd ori aud ceva suspect. Într-unul dintre cazuri, un hoț a reușit să intre pe fereastră și să plece pe ușă cu un televizor în brațe, ca și cum ar fi fost al lui, fără ca cineva să-l tragă de mânecă.
Până acum, polițiștii nu au au dat de urma hoților din apartamente, însă au mai multe indicii dar și bănuiala că ar fi vorba de aceeași grupare de infractori.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.