Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor funcționează de astăzi pe baza unui sistem nou, electronic, menit a reduce aglomerația de la ghișee. Potrivit unei informări transmise de Prefectura Buzău, sistemul electronic de dirijare și ordonare împotriva aglomerației din cadrul Serviciului Permise și Înmatriculări a fost introdus experimentat, pe o perioadă de o lună de zile și are ca rol îndrumarea solicitanților la biroul unde aceștia au treabă.
Cu ajutorul acestui sistem, autoritățile încearcă să micșoreze timpii de așteptare, să asigure distribuirea în mod egal a solicitanților către ghișee, astfel încât buzoienii să petreacă la cozi cât mai puțin timp și să fie tratați cu respect.
Odată cu implementarea noului sistem, solicitantul se deplasează în zona unde este instalat distribuitorul de bonuri de ordine, alege tipul de serviciu dorit prin atingerea ecranului/apasarea butonului corespondent și ridică bonul cu numărul de ordine aferent serviciului dorit. Apoi merge în zona destinată așteptaăii, iar în momentul chemării prin atenționare vizuală (pe display) cât și sonora (mesaj vocal înregistrat), se deplasează la ghișeul respectiv.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.