Situația în organizația județeană a PNL Buzău rămâne incertă după ședința Biroului Politic Național al partidului. Liderii de la Centru nu au avut o poziție oficială în legătură cu cele întâmplate sâmbătă la Buzău astfel că nu s-a luat nici o decizie.

Cu toate acestea conducerea partidului a dispus organizarea unui Comitet Executiv Județean în această săptămână, ședință care ar trebui să limpezească apele în partid.

„Ședința care s-a desfășurat sâmbătă a fost una nestatutară, informală iar toate problemele apărute trebuie să le discutăm și să le rezolvăm în cadru, Comitetului Județean Executiv, singurul organism abilitat să conducă și să ia decizii în organizația județeană a PNL Buzău. Voi convoca acest comitet, nu știu când  dar vreau să discut cu toată lumea să fie prezentă pentru că așa este normal să ne rezolvăm problemele în partid. Ceea ce nu înțeleg eu vizavi de nemulțumirile care au ajuns la urechile mele este de ce nu au ridicat aceste probleme în ședința CJEx de săptămâna trecută  când s-a stabilit ceea ce trebuie să face din perspectiva alegerilor parlamentare. Dacă asta este problema, anunț și pe această cale ca orice membru de partid cu cotizația plătită la zi se poate înscrie în competiția internă pentru a candida pe unul din cele 3 locuri de senator sau unul din cele 7 locuri de deputat urmând ca listele să fie definitivate de Comitetul Județean Executiv și validate de Biroul Permanent Național”, a declarat Ovidiu Anghel pentru Observatorul Buzoian.

Sambătă mai mulți membri ai PNL s-au întâlnit în sediul de pe strada Ion Băieșu pentru a cere demiterea președintelui organizației județene Ovidiu Anghel. La ședință au fost convocați șefi de organizații și aleși locali care au semnat un document prin care cer debarcarea actualului președinte.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.