Șoc și groază azi noapte în secția de Neurologie a Spitalului Județean Buzau, unde un bărbat de 64 de ani din Lopătari a amenințat personalul sanitar cu stativul de la perfuzie și cu alte obiecte contodente, după care s a aruncat în cap, de la etajul unu al unității medicale, decedând după o oră.

Bărbatul, care suferea de epilepsie și era un consumator înrăit de alcool, fusese internat pe 9 octombrie la Neurologie, după ce suferise un accident vascular cerebral cu hemipareză stânga.
Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, pacientul a avut o evoluție favorabilă până la un punct. Joi însă, a devenit ușor dezorientat și confuz. Mai mult decât atât, ar fi început să amenințe personalul medical, motiv pentru care ar fi fost sedat. Pentru că lucrurile riscau să scape de sub control, personalul sanitar ar fi cerut acordul pe care l au primit de a l lega de pat pe bărbatul agitat.
Numai că la un moment dat, omul a reușit să se dezlege. A fugit în zona băilor, unde s-a aruncat în gol, direct în cap, de la etajul unu al spitalului.l
La acel moment, prin curtea spitalului trecea o salvare și pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanță, aceștia i au acordat imediat îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la terapie intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit însă după o oră.
Poliția a deschis dosar penal in acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.