Vasile Dorojan
Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul femeii de 69 de ani și a fiului său de 45 de ani, ambii găsiți morți în casă sâmbătătă de o vecină care obișnuia să vină cu de-ale gurii, având în vedere că toți cei membri ai familiei erau bolnavi iar bătrâna era imobilizată la pat.
În urma necropsiei, anchetatorii au aflat că moartea celor doi a survenit din cauze naturale. Bărbatul suferea de ciroză hepatică, avea insuficiență cardio-respiratorie acută și bronho-pneumopatie. Mama sa avea insuficiență cardio respiratorie acută, pneumopatie acută cu reacție pulmonată și diabet zaharat.
Șocant este faptul că ambii au murit cu mult înainte de a fi găsiți, timp în care soțul femeii și respectiv tatăl bărbatului mort a locuit cu ei în casă.
POtrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 45 de a murit în data de 30 martie, adică la 5 zile după deces. Mama sa a murit pe data de 2 aprilie.
CEi doi, mamă și fiu, au fost găsiți sâmbătă de o vecină. În casă, acolo unde se aflau cadavrele era și cel de-al treilea membru al familiei, un bărbat de 75 de ani, care nu știa de moartea celor doi. Bărbatul era confuz iar anchetatorii nu au putut scoate nimic de la el. Tot timpul, bărbatul a spus că fiul și soția sa dorm, nicidecum că sunt decedați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.