Șoc și groază la Ziduri după ce un bărbat de 50 de ani a ciopârțit cu toporul o tânără de 22 de ani, din aceeași localitate, după care a ieșit în sat repetând obsesiv că ”l-a omorât pe Satana”.

Grozăvia a fost descoperită duminică dimineață după ce o femeie din localitatea Ziduri a sunat la 112 și a anunțat că în casa unui consătean, un bărbat de 50 de ani, se află un cadavru. Ulterior, femeia le-a povestit anchetatorilor că dimineață, când a ieșit în sat, s-a întâlnit cu bărbatul de 50 de ani, care, vădit sub influența alcoolului, i-a spus că ”a omorât pe cineva, l-a omorât pe Satana”. Femeia a dat fuga la casa vecinului și, pentru că cele spuse de bărbat s-au dovedit a fi reale, a sunat de îndată la 112.

În casa individului, polițiștii au descoperit cadavrul unei tinere de 22 de ani din localitate. Fata a sfârșit sub o ploaie de lovituri de topor, cadavrul fiind transportat la Morga pentru ca medicii legiști să stabilească cu exactitate momentul și împrejurările în care s-a produs decesul tinerei.
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la Investigații Criminale și de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.
Bărbatul de 50 de ani în casa căruia a fost descoperit cadavrul a fost ridicat de anchetatori care-l audiază, pentru a stabili ce l-a împins să provoace moarte de om. Până acum, bărbatul, care locuia singur, a declarat că nu o cunoștea pe tânăra de 22 de ani. Cel mai probabil, bărbatul din Ziduri va fi reținut, urmând să ispășească ani grei de închisoare pentru crima produsă.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.