Alegeri interne PSD
imagine de arhivă

Social-democrații buzoieni se află în plină campanie electorală pentru alegerile interne din partid. În următoarea perioadă vor fi desemnaţi şefii de filiale comunale, orăşeneşti, municipale şi în final preşedinte de la Judeţ.

Pe data de 29 martie se vor organiza alegeri pentru conducerea organizației municipale și pe 5 aprilie pentru alegerea conducerii organizației județene. Până acum nu se anunță mari bătălii, însă până la momentul electoral se mai pot depune și alte candidaturi.
Până una alta, actualul președinte al PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală și-a depus deja candidatura pentru cel de-al doilea mandat de șef al organizației județene. Boșcodeală a preluat conducerea PSD Buzău în data de 13 octombrie 2010 după ce, în primăvara aceluiași an, fostul președinte, Ion Vasile a fost suspendat din funcția deținută în partid de către social-democrații de la Centru. Nici în conducerea organizației municipale a PSD nu se anunță mari schimbări. Acum, funcția este deținută de deputatul Marcel Ciolacu și tot el pare decis să se înscrie pentru câștigarea unui nou mandat. Și celelalte funcții importante din partid sunt vizate tot de actualii deținători și anume deputatul Marian Ghiveciu pentru funcția de președinte executiv iar pentru funcția de secretar executiv, primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit.
La o lună distanță de momentul alegerilor toți protagoniștii consideră că alegerile interne vor fi unele liniștite și nu vor exista surprize în componența viitoarei echipe de conducere. Rămâne de văzut însă dacă în săptămânile ce urmează vor mai apărea și alți candidați care să se înscrie pentru una din funcțiile scoase la bătaie în organizația județeană sau municipală a PSD Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.