Cea de-a 21-a ediție a Topului Firmelor Buzoiene organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură s-a desfășurat, joi seară, la un restaurant din municipiul Buzău unde au fost prezenți câteva sute de oameni de afaceri veniți să își ridice premiile anuale. Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, a prefectului Maria Buleandră, a președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, a primarului Constantin Boșcodeală precum și a viceprimarilor orașului, șefilor Poliției, Parchetului, Tribunalului, Inspectoratului Teritorial de Muncă și a parlamentarilor Marian Ghiveciu și Constantin Popa.
Printre premianți s-au aflat ca de fiecare dată societăți cu tradiție din județ, unele controlate din umbră de politicieni, dar și societăți finanțate din bani publici precum TransBus, Regia Autonomă Municipală, Compania de Apă, Prestcom sau Piețe Târguri și Oboare.
Programul artistic al evenimentului a fost asigurat de mexicanul Fredi Camacho și Ana Maria Petre, de trupa Crăițele și de Mădălina Manolache.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.