Vizita Cazanciuc Buzau-5
Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a inspectat, vineri, noua locație în care va funcționa Judecătoria Buzău, vizita ministrului fiind cea de-a doua de când a început amenajarea noii Judecătorii de la Galleria Mall. Canzanciuc a fost însoțit în vizita sa de președintele Tribunalului Buzău, Valentin Barbu, și de vicepreședintele Judecătoriei, Leontin Drăgulescu.
După ce a inspectat șantierul, ministrul a declarat că noua Judecătorie nu va fi gata în 20 octombrie, așa cum era programat, și că cel mai probabil lucrările vor fi finalizate abia la jumătatea lunii viitoare, astfel că justițiabilii vor putea veni în spațiul nou amenajat abia din data de 2 decembrie, când este programată inaugurarea obiectivului.

1 COMENTARIU

  1. […] Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc a inspectat, vineri, noua locație în care va funcționa Judecătoria Buzău, vizita ministrului fiind cea de-a doua de când a început amenajarea noii judecători de la Galleria Mall. Canzanciuc a fost însoțit în vizita sa de președintele Tribunalului Buzău, Valentin Barbu și de vicepreședintele judecătoriei, Leontin Drăgulescu. După ce ministrul a inspectat șantierul el a declarat că noua judecătorie nu va fi gata în 20 octombrie așa cum era programat și că cel mai probabil lucrările vor fi finalizate abia la jumătatea lunii viitoare astfel încât justițiabilii vor putea veni înspațiul nou amenajat abia din data de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.