22 de posturi de medici și trei posturi de farmaciști sunt scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău pentru luna viitoare. Medicii căutați de cea mai mare unitate spitalicească din județ sunt cei cu specialități precum Medicină Internă, Gastroenterologie, Pediatrie, Oncologie, ORL, Urologie, Radiologie, Boli infecțioase, Medicină de Urgență, Chirurgie, Nefrologie, Ortopedie, Neonatologie, sau Obstetrică Ginecologie. De asemenea mai este nevoie și de trei farmaciști pentru Serviciul Județean de Medicină Legală și pentru Farmacia Spitalului.

Anunțul privind concursurile a apărut deja în publicațiile de profil iar înscrierile pot face până pe data de 25 martie.

Din acest an medicii care se vor angaja la Spitalul Județean Buzău vor avea parte de stimulente financiare oferite cu sprijinul Consiliului Județean constant în bonusuri salariale de 2.900 de lei pentru primele 6 luni daca se angajează să rămână angajați ai Spitalului Județean de Urgență pentru minim 2 ani.  De asemnea medicii care nu posedă o locuință în municipiul Buzău au posibilitatea să primească lunar bani pentru închirierea unui apartament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.