Sportivul buzoian Valentin Cosmin Danciu, legitimat la Asociaţia Clubul Sportiv Fight, a câştigat 3 locuri I la Cupa României de Freestyle Kickboxing, competiţie care s-a desfăşurat la Buzău, sâmbătă 17 februarie. Probele de freestyle kickboxing la care a câştigat aceste medalii au fost Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K-1 Light.
De remarcat este faptul că palmaresul sportivului buzoian a ajuns într-un timp foarte scurt la 51 de medalii, el participând la prima competiție în septembrie 2016.
Conform clasamentului realizat de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing ( FRFK ) la nivel naţional, pentru toate categoriile de vârstă şi greutate, Danciu Valentin Cosmin este sportivul cu cel mai mare număr de puncte rezultate din numărul şi valoarea medaliilor câştigate în competiţiile organizate de această federaţie în anul 2017.
Valentin Cosmin Danciu are 18 ani şi învaţă la un liceu de prestigiu din municipiul Buzău. El este pregătit de preşedintele Asociaţiei Clubul Sportiv Fight, Minea Marian, profesor de educaţie fizică şi sport, antrenor de culturism/fitness, instructor de arte marţiale de contact – kick box, centură neagră 2 dan – freestyle kickboxing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.